Kallt! Gillar inte kylan och inte mina pointrar heller, fast kylan hör ju januari till. Hundarna vill mest ligga och värma sig i en stor hög i den minsta biabädden i köket intill elementet. Men idag släppte kylan greppet efter några dagar med över -20 grader. Så idag har vi i alla fall kunnat vara ute på en tur smiley.

Axa jagar numera i de sälla jaktmarkerna, hon lämnade oss i en enorm saknad den 29 juli 2012 efter en tids sjukdom. Aldrig har jag väl saknat en hund så oerhört och vi kämpade in i det sista. Jag gjorde verkligen allt för henne, men till sist fanns ingen utväg för att hon skulle bli frisk igen.

Tyvärr lämnade ännu en av Trollmossens pointrar oss under hösten – alldeles för tidigt, vilket var totalt ofattbart för alla berörda. R.I.P jag kommer alltid minnas dig med stolthet – som den okrönte prins han var.

Nu ser vi fram emot vårens träning och äventyr!!