Tillsammans med Janne och Petra gjorde jag och Tuva en Jämtlandsresa som gick i pointerns tecken, för ca 1,5 vecka sedan. Resan gick först till Eva Perman i Ansjö, Kälarne, kennel Borgeflon. Där möttes vi av en jämn och fin valpkull på 5 veckor, 10 valpar med fördelningen 6 hanar och 4 tikar. Vi hade bestämt oss för en hane ur denna intressanta kull, efter kombinationen Borgeflon’s CJ Pang och Borgeflon’s TN Lill “Katja”. Nu i helgen som var blev det klart att det blir hane nr 5, Borgeflon’s PK Wix, som blir vårt nya tillskott.

Efter några trevliga timmar hos Eva åkte vi vidare mot Östersund och ett besök hos Monica Garbeklint och kennel Mac Varg. Här möttes vi av ännu en jämn och mycket trevlig valpkull på 6 veckor, efter ännu en spännande kombination, Bjönnålia’s Point och Silverforsens Party Animal. 1 tik och 3 hanar. Efter en trevlig stund hos Monica och hennes hundar var det dags att åka söder ut igen och fundera lite på om tikvalpen skulle få flytta till Enviken, vilket nu är bestämt. Det dröjer inte länge innan Mac Vargs B White Onyx är leveransklar.

Bilder kommer framöver………..